Blog over luiers/pampers en baby's

baby  blog header image

De ultieme baby checklist

Gefeliciteerd, jouw wonder is op komst. Misschien wel de mooiste dag van je leven is aanstaande maar je moet nog zoveel regelen. Wij snappen dat dat een hoop stress kan opleveren dus daarom hebben we speciaal voor jou een checklist opgetuigd die jou (en je gezin) helemaal babyproof maakt.

Lees nu gepubliceerd op: 2020-02-26
baby  blog header image

Hoeveel luiers gebruikt een baby?

De keuzes kunnen eindeloos lijken bij het uitzoeken van de beste luiers. Het is onmogelijk om aan het pakket te zien hoe het ene merk het andere vergelijkt qua absorptie, pasvorm en comfort, of dat een duurdere luier de prijs waard is.In de eerste maand gebruikt een baby gemiddeld 8 tot 10 luiers per dag. Gedurende de eerste drie maanden (het pasgeboren stadium) doorlopen baby's ongeveer 700 luiers. Daarom hier wat tips om de perfecte luier uit te kiezen.

Lees nu gepubliceerd op: 2020-02-10
baby  blog header image

Het kiezen van een luier

De keuzes kunnen eindeloos lijken bij het uitzoeken van de beste luiers. Het is onmogelijk om aan het pakket te zien hoe het ene merk het andere vergelijkt qua absorptie, pasvorm en comfort, of dat een duurdere luier de prijs waard is. Daarom hier wat tips om de perfecte luier uit te kiezen.

Lees nu gepubliceerd op: 2019-12-05
baby  blog header image

Goedkope luiers

Gefeliciteerd met je prachtige baby! Naast alle plezierige en leuke dingen, levert dat helaas ook zorgen en kosten op. Je wilt natuurlijk het beste voor je baby en daarom bespaar je in het begin niet op producten. Na verloop van tijd kun je er echter achter komen dat de kosten van luiers best op kunnen lopen! Je kan dan kiezen voor goedkope luiers, maar helaas heeft de prijs van een luier ook te maken met de kwaliteit. Daardoor kun je het best op de kosten van luiers besparen door slim te zoeken naar de goedkoopste luiers.

Lees nu gepubliceerd op: 2019-11-30